Ingredienser:
- 250 g. mel
- 2 spsk mørk kakaopulver
- 1 tsk. bagepulver
- 115 g. smør
- 300 g. sukker
- 2 æg
- 1 tsk. vaniljeessens
- 240 ml kærnemælk
- 2-3 spsk rød frugt farve
How 2:
- Start med at tænd for ovnen, og smør 2 runde kageforme med smør, kom bagepapir i bunden af dem og mel på siderne.
- Bland mel, kakao og bagepulver i en skål.
- Bland blødt smør og sukker i en skål, pisk det sammen.
- Tilføj 1 æg af gangen og vaniljeessensen.
- Bland mælken med frugtfarven og kom det skiftevis i med melet.
- Fordel dejen i de to bageforme og bag det i 15 min. ved 175 grader. Til den slipper på siderne og den har beståen nåletesten.
- Lad dem køle af i formen i 10 min. og tag dem ud af formen. Lad det køle helt af til de er stuetemperatur og pak dem ind i film og lad dem være på køl til de skal bruges. De kan fryses ned.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar