Søndag kan man bruge lidt mere tid på at tilberede maden, så der blev kælet for detaljerne i dag.
- 1 svinemørbrad
- 3 fed hvidløg
- 1 håndfuld persille
- 10 lange kviste timian
- salt/peber
- 1 pakke baconstrimler
- Lav fyldet med krydderurterne først:
- Hak hvidløgene og mas den med salt på spækbradet.
- Hak persillen og timianen godt og bland det hele sammen
- Tilsæt lidt peber (ikke for meget salt, for det blev jo brugt sammen med hvidløget)
- Puds mørbraden af for fedt og senere
- Skør den op på langs og fordel krydderurterne deri. Husk at krydder med salt og peder på ydersiden.
- Rul den sammen og pak den ind i kom baconen rundt om
- Steg den sprød på en pande, hele vejen rundt.
- Kom den i ovnen ved 220 grader i 15 minutter
- Tag den ud og pak den ind i sølvpapir og lad den hvile i 15 minutter før den skæres ud og servers.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar