Hos os går der rigtig mange bønner m.bacon til. Alle elsker det grønne med der salte bacon om. Så lav rigligt af dem når du går i gang.
- 6-8 kyllingelår
- 2 dl. rasp
- 1 dl. revet parmesan
- 1 spsk. paprika
- Salt/peber
- 2 æg
How 2:
- Bland alle ingredienserne i en dyb tallerken.
- Slå æggene ud i en anden tallerken.
- Vend først kyllingelårene i de sammenpisket æg og bagefter i rasp og ost blandingen.
- Plaser kyllingen på risten over en bageplade med bagepapir på.
- En masse friske bønner
- Bacon strimler
How 2:
- Vask bønnerne og skær enderne af
- Tag 5 bønner og vikle en skive bacon stramt om og lig dem på risten ved siden af kyllingelårene.
Timian kartofler
- 1 kg. kartofler
- 1 håndfuld frisk timian
- 2 spsk. olie
- Salt
How 2:
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern og kom dem i en frysepose.
- Kom olie, timian og salt i posen, bind knude på posen og ryst det så der er olie på alle kartoflerne (posen kan stå i lang tid, bare kartoflerne ikke får luft).
- Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir.
- Kom alt i en forvarm ovn på samme tid og bag det i ca. 45 min. ved 225 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar