(På billedet er der bage 2 stk. Kønne er de ikke, men de smager godt)
- 2 æg
- 1½ dl. sukker
- 2 dl. mel
- 1 tsk. bagepulver
- ½-2/3 dl. kakao
- 1 Spsk. vaniljesukker
- ½ dl mælk
- 75 g. smør
How 2:
- Æg og sukker piskes sammen
- Mel, bagepulver, vaniljesukker og kakao sigtes i blandingen
- Mælk og smeltet smør kommes i til sidst
- Kagemassen kommes i formen
- Gi kagen 3-5 min. på halv styrke
- Gi kagen 3-5 min. på fyld styrke
- Man kan se kagen hæver ved fyld styrke, og når der ikke er mere vådt på toppen er kagen færdig.
NB: Den bliver fantastisk. Let og luftig, smelter på tungen.
Når kagen er varm, bliver det fantastisk at komme glasur (flormelis, kakao og vand) på. Så smelter glasuren ind i kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar