- 7 æg
- 5 store spsk. Sukker
- 2 ½ dl appelsinsodavand
- 3 ½ dl mælk
- et stort sprøjt citronsaft
- 2 ½ tsk. Groft salt
- 15 store spsk. Hvedemel
- 20 g. smør + ekstra smør til stegning.
How 2:
- Pisk æg og sukker sammen.
- Kom derefter de våde ingredienser i og til sidst melet. Pisk det godt så der ikke er klumber.
- Smelt smøret og hæld det i dejen, rør godt rundt.
- Varm en stegepande godt og smelt lidt smør og snur det rundt på panden.
- Tilsæt en lille smule dej, det skal kun lige være nok til at det kan "svinges" rundt på stegepanden. Det er vigtigt at pandekagen blir tynd.
- Når pandekagen begynder at vise farve rundt om i kanten, så vend den og steg den færdig.
- Kom de færdige pandekager over på en tallerken og dæk den med lidt staniol, for at holde på varmen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar