- 10 g. Smør
- 500 g hakket oksekød
- 1 dåser hakkede tomater
- 3 dl okse bouillon
- 2 grofthakkede løg
- 3 fed hvidløg
- 1½ spsk tørret oregano
- 2 tsk groft salt
- 1 spsk. Peber
- 1 tsk. Sukker
- 1 pose mozzarella ost
- 12 tørrede forkogte lasagneplader (ca. 200 g)
Bagetid. ca. 40 min. ved 200 grader
How 2:
- Brun løgene og bagefter kødet i en gryde.
- Tilsæt derefter de sidste ingredienser og lad det koge i ca. 10 min. og smag det til.
- Smør et lassagnefad med olie, og kom lidt kødsovs i bunden.
- Lig skiftevis lassagneplader og kødsovs i lag og slut med kødsovs øverst.
- Bag lassagnen i ca. 40 min. ved 200 grader
Ingen kommentarer:
Send en kommentar