- 500 g. rødbeder
Lagen:
- 3 3/4 dl eddike
- 250 g. suker
- 1 spsk peberkorn
- 1 spsk sennepskorn
- 4-5 lauerbærblade
How 2:
- Vask rødbederne og fjern top og selvfølgelig alt jorden
- Kog rødbederne i ca. 30-45 min. afhængig af størrelse (1 spsk salt pr. liter vand)
- Kog lagen imens. Kom alle ting i en gryde og kog det et par minuutter til alt sukker er opløst. Stil til side til rødbederne er færdige.
- Når rødbederne er møre, skal de direkte over i en skål med kold vand og gerne isterninger.
- Når rødbederne er kølet lidt af, kan man smutte skindet af rødbederne så let som ingenting.
- Rødbederne skæres i skiver og kommes i en glas (der evt. er skyldet med Atamon)
- Hæld lagen over med det samme og luk glasset.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar