- 3 æg
- 170 g. sukker
- 1 spsk. vaniljesukker eller 1 tsk. hjemmelavet vaniljesukker
- 125 g. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 100 g. smeltet og afkølet smør
- 1 godt moden og most banan
- 100 g. mørk chokolade
How 2:
- Pisk sukker, vaniljesukker og æg til en lys og let æggesnaps
- Tilføj mel og bagepulver på skift med smørret
- Slut af med at rør den komplet moste banan i dejen, ikke piske
- Kom kagemassen i en fransbrødsform og bag den ved 175 grader, ca. 40 min. i en 1,75 l. form og ca. 55 min i en 1 L. form
- Når kagen er færdigbagt så lad den afkøle på en bagerist og kom da smeltet mørk chokolade på
Endnu et TIP: Når man bage hvilken som helst kage i en varmluftsovn, så kan man bruge disse klemmer for at undgå at bagepapiret "falder ned" på kagen og laver ujævne kanter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar