Kødboller:
- 500 g. hakket oksekød
- 1 løg
- 1 æg
- 1 fed hvidløg
- 6 stk. Cream Crakers (kiks)
- salt og peber
Tomatsovs:
- ½ løg
- 2 fed hvidløg
- 2 dåser hakket tomater
- 1 spsk. tørret oregano
- 1 spsk. tørret basilikum
- salt/peber
How 2:
Kødbollerne:
- Hak løgene fint og bland det sammen med alle de andre ingredienser til en fars.
- Form små kødboller på størrelse med en golfbold, og steg dem på ved svag varme til alle siderne er stegt.
- I mellemtiden lav tomatsovsen og kog pastaen.
- Hak løget fint og steg det i olie.
- Purer tomaterne kom dem sammen med de pressede hvidløg og resten af ingredienserne i gryden.
- Lad tomatsovsen simre i ca. 15 min. til pastaen er kogt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar