Kartoffelpakker:
- 600 g. kartofler (rå eller tilberedt, det er lige meget)
- 1 løg
- Krydderier efter ejet valg
- Vvin eller boulion
- Smør
- salt og peber
- En masse stanoil
How 2:
- Skær kartoflerne i skiver og løg i små tern.
- Riv lange stykker stanoil af og fold det sammen på midten.
- Lav en skål af staniolen ved at folde hjørnerne op om midten, evt. ved hjælp at en knytnæve på midten.
- Fordel kartoflerne og løg i pakkerne. Kom krydderier i, salt og peber og lidt væske. (kartoflerne skal dampe og næsten koge i det, og er der noget tilbage er det en lækker sovs). Væsken kan være hvidvin eller boulion, det er lige meget. Kom til sidst smørklatter i pakken og luk den godt til.
- Pakkerne kommes på grillen i mindst 15 minutter. Er kartoflerne forkogt, så er det nok med 10 minutter til de bare er varme igen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar