Torsk i ovnen med ris og varm tomat"sovs/snask" som tilbehør.
Torsken kommes i ovnen med salt og peber på, i ca. 20 min. ved 200 grader og risen koges (det tager ca. samme tid)
Varm tomat sovs/snask
2 store løg
5-6 store friske tomater
3-4 fed hvidløg
3 stilke timian
2-3 spsk. æbleeddike
salt/peber
ca. 2 dl. vand
4 forårsløg
How 2:
- Skær løg i smalle både og steg dem bløde i en smule olie
- Skær tomaterne i tern og tilføj det på stegepanden
- Kom salt/peber, æbleeddiken og timianskvistene i sovsen
- Tilsæt vand så det ikke brænder på og får en blød og snasket konsistens
- Lad det simre i ca. 10 min. og smag det evt. til med mere salt/peber og æbleeddike.
- Før servering, kom frisk skåret forårsløg på. Det gir et dejligt knas.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar