- 2 store løg
- 4 gulerødder
- 2 store pore
- 3 fed hvidløg
- 3 røde peberfrugter
- 3 mellem bagekartofler
- 10 friske tomater
- 2 dåser hakket tomater
- Salt/peber
Tilbehør:
- Kyllinge inderfilere
- Flutes
- Hakket grønne asparges, sukkerærter eller grønne peberfrugter(kun for at få det sprøde, kolde knas ovenpå det varme og bløde)
How 2:
- Skær alle grønsagerne i grove tern.
- I en stor gryde, steg let løg, hvidløg, gulerødder og kartofler i ca. 5 min. i lidt olie.
- Kom resten i gryden, og smag evt. lidt bollionterning i hvis man er til det.
- Fyld dåserne med vand og kom det i gryden, så der er ligeså meget vand som hakket tomat.
- Lad retten simre i 10-15 min.
- Smag til med salt og peber og tag nogle af grønsagerne fra i en stor skål og purer dem til en tyk suppe.
- Servere suppen med stykker af de grønsager der ikke er pureret. Kom evt. andre ting på. Kød til manden og brød til børnene er heller ikke at forglemme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar