- 2 dl. lunkent vand
- 50 g. gær
- 1 dl. hørfrø
- 1 dl. 5-korns blanding
- 2 dl. Vanilje yoghurt
- 300 g. fint revet squash
- 1 tsk. salt
- 2 dl Emmermel (alternativ kan bruges grahamsmel)
- 12 dl. hvedemel
How 2:
- Gæret opløses i det lunkne vand.
- Frø, korn blandingen, salt, yoghurt, revet squash og emmermel tilsættes.
- Kom stille og roligt hvedemelet i. Dejen skal være let klistret, men ikke så meget at man ikke kan rulle boller. Prøv dig frem med den sidste dl. mel.
- Form 24 boller, på 2 bageplader og lad dem hæve i 45 min.
- Lav en ægvash (sammenpisket æg og vand) og pensl det på.
- Bag bollerne i 12-15 min. ved 200 grader, til bollerne er dejlig gyldne.
Bollerne kan godt fryses ned.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar