EN ting der er MEGET vigtigt når man laver disse er at alt skal sprayes eller snørres med smør. Både sølvpapiret i den plade de skal køle af i, skålen man skal blande det i, skeen der skal blande.
De her har min datter på 3 år lavet
Man gør således:
- 150 g. Rise Krispies
- 45 g. smør (bruger man usaltet smør, så tilfølj en knivspis salt)
- 285 g. skumfiduser (ud fra en hel pose)
- 1 tsk. vaniljeessens
- Start med at kom staniol ned i en bradepande (25x35 cm). Det gøres nemmest ved at vende bradepanden om, og kom det uden på formen. Så har staniolen formen og du får ikke huller i det.
- Tag en stor og dyb stegepande, og smelt smøret (det må ikke blive brunt).
- Kom vaniljen i og skumfiduserne i (de smelter hurtigere hvis de er klippet i mindre stykke) og smelt dem helt imens der røres i massen.
- Kom massen i en ny stor skål (der er sprayet/smurt med smør) og kom Rise Krispies i. Rør det sammen til det er fordelt
- Kom massen i formen med staniol og tryk med hånden (også sprayet/smurt) massen ud i hele formen. Den skal være tæt pakket og ligeligt fordelt.
- Lad det køle helt af, og stik så massen ud med småkageudstikkere.
Den store pige, på snart 6 års kreationer
TIP: Pyntes med glasur og krymmel. Så kan man jo gnaske på resterne når man pynter sine ting.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar