Man tror man får is, men det er det bare ikke. Kagen kan da også pyntes med hvid frosting og kirsebær på toppen, men da dette kun var et eksperiment blev det kun til dette.
En lækker chokoladekage bagt i vaffel, med chokoladefrosting og sukkerkugler på.
Jeg kan forstille mig der smager fantastisk med Cream Cheese Frosting på også. Pointen med dette kage er bare at man får noget andet end man forventer. Det er ikke is, men kage. Ikke koldt, men stuetempereret, måske endna lun friskbagt kage(så bevare vafflen også sin sprødhed).
Sådan så de ud FØR de blev bagt.
Man skal komme staniol (let kryllet) i bunden af et fadet og pak det godt ind i staniol (2 lag) og lav så en masse krydser i og stik vaflerne ned.
Jeg kom chokolade i bunden af vaflen, før jeg kom dejen i, fordi det får man jo i isvafler.
Jeg kom chokolade i bunden af vaflen, før jeg kom dejen i, fordi det får man jo i isvafler.
TIP: Kan man få fat i de der Amerikanske "pap"vafler, så kan de med fordel bruges. De er nemlig flade i bunden, så de tipper ikke så nemt. Bruger man dem, så skal man prikke hul i bunden på vaflen når den høler af. På den måde blir vaflen ikke blød.
Bruger man de spidse vafler, så kom ekstra staniol i bunden af faden (de bages i og serveres i), så de har noget at stå fat i. Så vælter de ikke.
(Sorry, alle mine billeder vender sig 90 grader)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar