Gir 12 stk.
- Start med at varm ovnen til 190 grader.
- Før du starter, så spray indersiden af dine papirsforme. For uden fedtet i dejen kan de godt sidde fast.
- De skal først bages i 15 minutter ved 190 grader og bagefter skru ned til 160 grader og bage dem ca. 10 minutter.
Før de kommer i ovnen |
- 85 g. brun sukker
- 56 g. alm. Sukker
- 2 store æg
- 127 g. vanilje cheasy yoghurt
- 2 spsk æblemos
- 113 g. kærnemælk
- 3 ¼ dl mel
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk. natron
- 1 tsk. kanel
- ½ tsk. Salt
- 3 dl. frosne blåbær
Kanelsukker til toppen, er valgfri
How 2:
- Bland de to former for sukker med æggene og blande dem sammen
- Bland yoghurt, æblemos og kærnemælk i
- I en anden skål blandes de tørre ingredienser: mel, salt, kanel, bagepulver og natron. Sigt det så det er luftigt.
- Bland de tørre ting i de våde og bland det sammen, men kun lige til det er forenet. Man må ALDRIG overmixe dejen, for så bliver muffinsene hårde og tørre.
- Bland de frosne blåbær i dejen og fyld muffinsformene næsten helt op. Der er nok til 12 muffins.
- Drys med kanelsukker og bag dem i ovnen til dem først i 15 min. ved 1980 grader, og bagefter i 10 minutter ved 160 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar