Ingredienser:
- 200 g. blødt smør
- 225 g. sukker
- 3 æg
- 2 tsk. vaniljesukker
- 250 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. mælk
- 2 spsk. kakao
- Pisk smør og sukker lyst og luftigt
- Tilsæt 1 øg af gangen, og pisk i mellem hver gang
- Rør mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og tilsæt det af 2 omgange
- Tilsæt mælken
- Tag halvdelen tilsiden og kom kakao i den ene potion
- Kom først halvdelen af den lyse kagedej i kageformen og bagefter den mørke dej.
- Slut af med den lyse dej og kør den en kniv eller en pind igennem dejen så den laver mønster.
- Bag kagen ved 175 grader i ca. 45 minutter.
TIP: Tag og brug clips så bagepapiret blir hvor det skal, når kagen bager (det gør jeg ALTID)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar