(Her ses chokoladekugler m. kakaopulver, havregrynskugler med sukker,
fyldte chokolader og købt marsipankugler)
fyldte chokolader og købt marsipankugler)
Havregrynskugler:
- Blødt smør
- Mørk kakaopulver
- Vaniljesukker
- Floremelis
Chokoladekugler:
- Blødt smør
- Havregryn
- Smeltet mørk chokolade
- Lyst kakaopulver
- Floremelis
How to:
- Sammen med blødt smør, blandes de andre ingredienser godt. Der må ikke være smørklumper nogen steder. Personligt foretrækker vi at de er forholdsvis "tørre" i konsistens. Ellers føles det somom man bidder i en klump smør.
- Når det er den passende konsistens, rulles det i små kugler der vendes i det ønskede pynt. Det kan være: kakaopulver, sukker, hakkede nødder, revet chokolade, tivoli krymmel mm.
- Kuglerne pakkes i en lufttæt beholder og kommes i køleskabet. De holder sig ca. 1 uge.
(De dejlige unger der synes det var sjovt at skulle blive nasset)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar