- 2 kyllingefiler
- Saft og revet skal af ½ citron
- 3 spsk. olie
- 2 spsk. soya
- 2 store fed hvidløg
- 1 spsk tørret timian
- Peber
- 1 løg
- 100 g. sukkerærter
- 1 dl vand eller ananassaft
- 1 dåse ananas i tern
- Peanuts
- Nudler
How 2:
- Kyllingen skæres i tynde skiver og citron, soya, olie, timian og peber tilsættes. Riv hvidløget fint og massere kyllingen godt med alt dette. (ja det er ned med klør 5 i skålen og få nallerne nasset).
- Dæk skålen til og kom den i køleskabet til den skal bruges. Dette kan med fordel laves flere timer i forvejen.
- Når nudlerne koger (de skal kun have ca. 5 min.) så steges kødet i den varme wok sammen med løget der er skåret i tynde både.
- Når kødet er brunet og løget er blødt, tilsættes sukkerærterne og væsken (ananassaften hvis man skal have ananas som tilbehør).
- Retten simre i få minutter indtil nudlerne er færdige.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar