Kalkungryde med grønsager
Nogen gange har man bare en masse rester af grønsager i køleskabet, og så kan man fx lave en variation af dette.
- 500 g. kalkunkød i strimler
- 1 løg (i strimler)
- 4 champigoner (resten fra i går)
- 3 tomater (i grove tern)
- 2 peberfrugter (i mellem tern)
- 2 dl. frosne ærter
- 1 spsk. paprika
- salt/peber
- lidt vand
- Evt. lidt fløde
How 2:
- Steg løg og champigoner så det er blødt - tag det op af gryden
- Brun kødet i gryden, og kom løgene tilbage.
- Krydder det med paprika og salt og peber
- Kom tomaterne i og lidt vand. Der skal kun lige være nok til at det "sjapper i det", ikke så det dækker alt kødet. Skrug ned for varmen og sæt risene over. Rør i det jøvnligt.
- Ca. 10 min før risene er færdige, kommes peberfrugterne og ærterne ovenpå kødet. (man behøver ikke røre det rundt. Varmen for retten skal nok varme grønsagerne igennem på de 10 min.)
- Når risene er færdige smages sovsen til, og man kan evt. tilføje lidt fløde eller bare jævne retten med en melblanding.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar