Gir 10-12 boller:
- 1 tsk. fint salt
- 3 spsk. sirup
- 50 g. gær
- 4 dl. lunkent vand
- 1 spsk. maltmel
- 50 g. smeltet smør
- 100 g. grahamsmel
- 650 g. hvedemel
- 100 g. mørk chokolade
How 2:
- Opløs gæret i lidt af den lund vand
- Tilsæt resten af vandet, sirup, salt, maltmel, grahamsmel og smeltet smør og pisk det sammen
- Tilsæt hvedemel lidt af gangen og ælt dejen til den er blød, glat og ikke klistret
- Hak chokoladen og tilsæt det i dejen til sidst
- Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 45 min. overdækket
- Slå dejen ned og form 10-12 boller og lad dem efterhæve på en bageplade med bagepapir i ca. 20 min. i mens ovnen blir varm
- Bag bollerne i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 20 minutter
- Nyd bollerne lune med smør på
Ingen kommentarer:
Send en kommentar