Denne opskrift er den jeg laver når familien sir; "Nu skal du lave den gode kødsovs, mor!"
Ok, så er det jo bare at gå i gang.
- 2 løg, skåret i tern
- 500 g. hakket oksekød
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk. groft salt
- 1 tsk. friskkværnet peber
- 1 spsk. tørret oregano
- 1 spsk. tørret basilikum
- 1 dåse hakket tomater
- 1 stor dåse tomatkoncentrat
- 1 spsk. honning (akacie)
Olie til stegning
- Steg løgene til de er bløde i lidt olie
- Tilføj kødet og få det brunet helt
- Tilsæt salt, peber, oregano, basilikum, tomaterne og honningen,og riv hvidløget i (man skal ikke være bange for at bruge meget)
- Rør det godt rundt, så det er godt blandet og lad det simre i ca. 15 min. til pastaen er kogt færdig.
- Smag til og tilføj evt. mee salt eller sødt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar