- 250 g. chokolade på omkring de 60 %
- 200 g. pas. æggeblommer
- 150g. sukker
- 2½ dl. pas. æggehvider
- 2 spsk. sukker
- 150 g. blandet nødder (pistacia minus salt, og hasselnødder)
How 2:
- Smelt chokoladen over vandbad (så den ikke brænder på)
- Pisk æggeblommer med sukker, til en lækker æggesnaps. Alt sukkeret skal være opløst. (Lav evt. finger tricket).
- I en anden skål pisk æggehviderne med sukker, til de er luftige og seje
- Kom chokoladen i æggesnapsen og bland det til homogent.
- Ta' 1/3 af ægge hviderne og kom dem i chokoladesnapsen
- Kom chokolademassen over i de resterende æggehvider og vend forsigtigt til det er homogent.
- Kom chokolademoussen i individueller glas eller i en stor beholder (og lav "æg" når den har sat sig.
- Kom det hele på køl, gerne til dagen efter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar