Fyld:
- 150 g. rabarber (skåret i tern)
- 80 g. tørret solbær
- 1 dl små chokoladeknapper
- 2 æg
- 100 g. smeltet og afkølet smør
- 1½ dl kærnemælk
- 175 g. mel
- 100 g. rørsukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 tsk. bagepulver
How 2:
- Æg, smør og kærnemælk piskes sammen
- I en anden skål blandes mel, sukker, bagepulver og vaniljesukker
- De våde ting kommes i de tørre og blandes sammen hurtigt med en ske (pas på ikke at overbland)
- Kom solbær, rabarber og chokoladeknapperne i(hold lidt af rabarberne og chokoladen tilbage)
- Fordel dejen i papirmuffinsformene.
- Fordel de sidste rabarber og chokoladeknapper på muffinsene før de kommes i ovnen
- Bag muffinsene i en forvarm ovn ved 180 grader i 15-17 minutter til de er let gyldne.
Sådan ser de ud før de skal bages |
De smager super både varme og kolde. Kan varmt anbefales som dessert med en kugle vaniljeis til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar