I dag lavede jeg denne super sprøde kylling, som også er super hurtig stegt, fordi den er så fladmast.
Det er Super nemt.
Man bruger bare:
- 2 kyllingefiler
- 2 æg
- Rasp
- Fryseposer og kagerulle
How 2:
- Kom en kyllingefile i hver sin frysepose og gi den så mange bølletæsk at den blir helt flad, ca. 1 cm. tyk.
- Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen med en gaffel
- Kom rasp i en anden dyb tallerken
- Varm en pande op og kom smør på den.
- Tag kyllingefilen op af posen, dyb den først i ægget og bagefter i alt raspen. Der skal være rasp over det hele.
- Steg kyllingefilerne kort tid, ved middelvarm styrke til den er sprød. Max 3 minutter pr. side.
- Krydder den med salt og peber og nyd den varm.
Tip: Jeg lavede disse af kartofler og gulerødder og ungerne spiste pludselig en masse grønsage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar