- 4 kyllingefiler
- 3 store løg
- 70 g. sukkerærter
- 1-2 dl fine ærter
- 2 dl. æblejouise
- Paprika, salt og peber
- (evt. meljævning)
- Tilbehør: Nudler
How 2:
- Start med at skære kyllingefilerne i tynde strimler, så de hurtigt blir stegt færdige
- Skær løgene i strimler
- Skær sukkerærterne over, på langs og sættes til side
- Start med at steg løgene bløde i wokken og tag dem op af gryden og sæt dem til side
- Kom mere olie i wokken og brun kyllingestrimlerne
- Kom løgene tilbage i wokken og krydder med paprika, salt og peber
- Tilsæt æblejouise og kom de frosne ærter i og lad det simre i ca. 5 minutter
- Kort før servering tilsættes sukkerærterne.
- Smag til med mere paprika og lav evt. en meljævning og tilpas sovsen som DU vil ha den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar