Så skal der laves sund mad, dagen derpå!!!!! På årets første dag blev det til dette. Dejligt friskt ovenpå alt den fede julemad. Mine unger elsker når vi laver sådan noget her. Så kan de nemlig selv få lov til at komme det "fyld" på tallerknen som de vil.
Tilbehør:
- Jasmin ris
- Peanuts
- Ananas i tern
How 2:
- Skær kyllingefilerne i tynde strimler
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver på mandolinjernet
- Skær tomaterne og rødløg i tern og kom ærterne i vand, så de lide kan tø lidt op.
- Varm wokken op og kom karrypastaten i sammen med lidt olie.
- Kom løg i wokken og efter få minutter, tilføj kyllingestrimlerne.
- Når kyllingen er stegt på alle sider, krydder med salt of peber
- Tilføj kokosmælk, ananassaft(næsten alt det fra dåsen) og gulerødder, tomater og varm det op så det bobler.
- Kom ærterne i tilsidst og lad dem blive varme. De skal have ganske kort tid.
- Servere sammen med jasminris, ananas i tern og selvfølgelig peanuts.
Her er billederne af mine ungers tallerkner.
|
Den yngste arvings tallerken |
|
Den ældste arveings tallerken |
|
Her er gryden der står og bober |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar