Formålet med disse boller er ikke at komme smør og ost på, men de skal nydes som et mellemmåltid med et glas vand og et stykke frugt.
Til 24 boller:
- 2 dl. vand
- 50 g. gær
- 1 dl. hørfrø
- 200 g. revet gulerod
- 200 g. squash
- 1 tsk. salt
- 2 dl. minimælk/skummemælk
- 2 dl. grahamsmel
- 12 dl. hvedemel
How 2:
- Gæren opløses i den lunkne vand.
- De fintrevne gullerødder og squash tilsættes sammen med hørfrø, salt, mælk og grahamsmel. (river du grønsagerne fint, blir bollerne lidt ornge, river du dem groft, kan man se dem i strukturen. Begge dele er fint.)
- Til sidst æltes hvedemelen i til dejen er lind
- Lad dejen æve ca. 1 time
- Slå dejen ned, ælt den godt igennem og form 24 boller
- Lad bollerne efterhæve o ca. 30 min.
- Pensl bollerne med ægwash(sammenpisket og tilsat vand)
- De bages i 15 min. ved 175 grader
Ingen kommentarer:
Send en kommentar