- 2 kyllingfiler
- 2 store fed hvidløg
- Saft og skald fra ½ citron
- Olie
- Soya
- Peber
- Skær kyllingen i tynde skiver og kom det i en skål
- Riv hvidløgene og citronskalde i skålen
- Kom saften fra ½ citron i plus 1 spsk olie og 1 spsk soya
- Bland det hele så kødet er dækket at lidt af hvert og stil det til side i køleskaber
- Så kan man henter ungerne i børnehaven eller skære grønsagerne ;o)
- Tænd stegepanden eller WOKen så den blir godt varm. Steg kødet uden fedtstoft(marinaden har givet nok til kødet) i flere omgange, så kødet får plads og steger, ikke koger
- Det skal kun steges ganske kort i få minutter krydder med peber(måske lidt salt, men pas på, for soyaen er salt i sig selv)
Denne gang fik vi Nudler til og en lille salat af fersken og gul peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar