lørdag den 10. august 2013

Torsk med varm tomattilbehør

Jeg er på et slanketrip for tiden, så jeg prøver at få så meget fisk og proteiner ind som muligt. Så i aftes var der dette på menuen. Det var nemt at lave, meget fedtfattigt og fyld med smag.



Torsk i ovnen med ris og varm tomat"sovs/snask" som tilbehør.

Torsken kommes i ovnen med salt og peber på, i ca. 20 min. ved 200 grader og risen koges (det tager ca. samme tid)

Varm tomat sovs/snask
2 store løg
5-6 store friske tomater
3-4 fed hvidløg
3 stilke timian
2-3 spsk. æbleeddike
salt/peber
ca. 2 dl. vand
4 forårsløg

How 2:
  • Skær løg i smalle både og steg dem bløde i en smule olie
  • Skær tomaterne i tern og tilføj det på stegepanden
  • Kom salt/peber, æbleeddiken og timianskvistene i sovsen
  • Tilsæt vand så det ikke brænder på og får en blød og snasket konsistens
  • Lad det simre i ca. 10 min. og smag det evt. til med mere salt/peber og æbleeddike.
  • Før servering, kom frisk skåret forårsløg på. Det gir et dejligt knas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar