onsdag den 10. august 2011

Sprøde kyllingelår, timian kartofler og bønner m. bacon

En lille hyggelig aftensmad der faktisk ikke tager så lang tid at lave, for når alt er lavet skal det bare i ovnen.

Hos os går der rigtig mange bønner m.bacon til. Alle elsker det grønne med der salte bacon om. Så lav rigligt af dem når du går i gang.


Sprøde Kyllingelår:


  • 6-8 kyllingelår
  • 2 dl. rasp
  • 1 dl. revet parmesan
  • 1 spsk. paprika
  • Salt/peber
  • 2 æg
How 2:
  1. Bland alle ingredienserne i en dyb tallerken.
  2. Slå æggene ud i en anden tallerken.
  3. Vend først kyllingelårene i de sammenpisket æg og bagefter i rasp og ost blandingen.
  4. Plaser kyllingen på risten over en bageplade med bagepapir på.

Bønner med Bacon:


  • En masse friske bønner
  • Bacon strimler
How 2:
  1. Vask bønnerne og skær enderne af
  2. Tag 5 bønner og vikle en skive bacon stramt om og lig dem på risten ved siden af kyllingelårene.

Timian kartofler

  • 1 kg. kartofler
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 2 spsk. olie
  • Salt
How 2:
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern og kom dem i en frysepose.
  2. Kom olie, timian og salt i posen, bind knude på posen og ryst det så der er olie på alle kartoflerne (posen kan stå i lang tid, bare kartoflerne ikke får luft).
  3. Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir.

  • Kom alt i en forvarm ovn på samme tid og bag det i ca. 45 min. ved 225 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar