onsdag den 10. august 2011

Bruschetta

En lille appetizers, super nemt og hurtigt lavet.






  • 6 store modne tomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2-3 fed hvidløg
  • Oliven olie
  • Salt/peber
  • Flutes
How 2:
  1. Skær tomaterne over og fjern kernerne (ellers blir den for vandet) og skær det i små tern.
  2. Riv eller skær hvidløget i små tern og kom til sammen med tomaterne.
  3. Skær basilikum i tynde skiver og bland det sammen med salt, peber og olie.
  4. Varm evt. tomatmassen let, eller fordel tomaterne på flutene og spis med velbehag ;o)
  5. Rist flutene så de er let sprøde og varme.
TIP: Varmerne man tomaterne op, blir de "vandet" for pga. saltet trækker det vandet ud af tomaterne. Så pas på med at varm tomaterne for meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar