mandag den 27. maj 2013

Rabarber/jordbær kage

Så er rabarberne begyndt at komme i haverne og butikkerne. Det betyder selvfølgelig at mor her må bage kage. Denne kage blev resultatet...

Denne kage er til 4 sultne personer.


Ingredienser:
  • 125 g. sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 75 g. blødt smør
  • 2 æg
  • 90 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 10-15 jordbær
  • 8-10 rabarber
  • 5 spsk sukker

How 2:
  1. Sukker, vaniljesukker og det bløde smør piskes sammen
  2. Tilsæt æg, et af gangen, og rør godt hver gang.
  3. Bland mel og bagepulver sammen og tilsæt det.
  4. Når det lige akutart er blandet, stop da.
  5. Smør et fad og fordel dejen i bunden.
  6. Kom rabarber og andre frugter(jeg brugte jordbær) ovenpå dejen og skub det ned i dejen.
  7. Bag kagen i ca. 30 minutter ved 175 grader.
  8. Lad kagen køle let af og nyd den med kold creamfraise eller dejlig vaniljeis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar