onsdag den 15. maj 2013

Chokolademuffins m. indbagt karamel

Jeg fik denne ide da jeg så de lækre CENTER karameller i butikken. Så jeg lavede en chokolademuffinsopskrift og kom karamellerne i. Det skal hilses og siges at de smager godt.



Ingredienser:
  • 3 æg
  • 150 g. smeltet smør
  • 2 1/4 dl mælk
  • 220 g. mel
  • 40 g. kakao
  • 150 g. sukker
  • 3 tsk. bagepulver
  • 4 tsk. vaniljesukker
How 2:
  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Bland æg, smør og mælk sammen.
  3. I en anden skål blandes de tørre ting.
  4. Det tørre kommes i det våde og blandes kun lige til det er samlet
  5. Fordel dejen i 24 muffinsforme (de store af slagsen).
  6. Kom en karamel ned i hver muffin og dæk den med dejen.
  7. Bag muffins ved 200 grader i en ovne (uden varmluft) i ca. 15 minutter.

TIP: Lad være med at overpiske dejen. Så blir den tør og kedelig. Det er noget med Glutten i melen der begynder at arbejde
TIP, TIP: Hav ALDRIG tændt for varmluftsovnen når du bager muffins. "Vinden" i ovnen gør at de "blæser" skæve toppe, og det ser ikke pænt ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar