mandag den 27. maj 2013

Svinemørbrad med krydderurte fyld

Søndag kan man bruge lidt mere tid på at tilberede maden, så der blev kælet for detaljerne i dag.
 

  • 1 svinemørbrad
  • 3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 10 lange kviste timian
  • salt/peber
  • 1 pakke baconstrimler
How 2:
  1. Lav fyldet med krydderurterne først:
    1. Hak hvidløgene og mas den med salt på spækbradet.
    2. Hak persillen og timianen godt og bland det hele sammen
    3. Tilsæt lidt peber (ikke for meget salt, for det blev jo brugt sammen med hvidløget)
  2. Puds mørbraden af for fedt og senere
  3. Skør den op på langs og fordel krydderurterne deri. Husk at krydder med salt og peder på ydersiden.
  4. Rul den sammen og pak den ind i kom baconen rundt om
  5. Steg den sprød på en pande, hele vejen rundt.
  6. Kom den i ovnen ved 220 grader i 15 minutter
  7. Tag den ud og pak den ind i sølvpapir og lad den hvile i 15 minutter før den skæres ud og servers.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar