lørdag den 4. maj 2013

Marmorkage med chokolade-kokos-snask på

Kagen er egenligt bare en variation af en drømmekagedej, delt op i to, hvor den ene del er tilsat lidt kakao. Den kagedej er en vi ofte kommer tilbage til. Både når der skal laves "lagkage"bunde til de store kreationer, også når familien bare skal hygge, og det skal gå stærkt.
Det der gør denne kage til noget særligt, er kokos-snasket der kommer på toppen. Det er en chokoladevariation af det man ellers kommer på en drømmekage. MUMS det er godt.

Så denne opskrift er kun topping.


Ingredienser:
  • 375 g. flormelis
  • 200 g. smør
  • 2 spsk. kaffe
  • 2½ spsk kakao
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 100 g. kokosmel

How 2:
  1. Alt lunes i en gryde og kommes på den afkølede kage.
TIP: Man kan godt komme dobbels så meget kaffe i, det blir den kun bedre af.
TIP, TIP: Man går aldrig galt hvis man laver 1½ portion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar