torsdag den 16. juni 2011

Pizzasnegle

De her pizzasnegle kan man ligeså godt lave dobbelt posion af med det samme af. For de er MEGET lækre.
Så denne posions størrelse ER dobbelt - der bliver 48 stk. Så er der også nok til fryseren.
Dej:
  • 2 dl lunkent vand
  • 2 pakker gær = 100 g.
  • 4 dl. lunkent mælk
  • 100 g. smeltet smør (afkølet)
  • 3 spsk. sukker
  • 1 tsk. groft salt
  • 250 g. pizzamel
  • 750 g. hvedemel (hold ca. 100 g. tilbage)
Fyld:
  • 2 dåser tomatkoncentrat (140 g. hver)
  • 2 pakker skinke i strimler (200 g. hver)
  • 2  poser revet mozzarella ost (250 g. hver)
  • krydderier: tørret basilikum og oregano. (1 tsk. af hver, på hver posion)
How to:
  1. Tænd ovnen på 225 grader
  2. Opløs gæren i den lunkne vand
  3. Tilsæt resten af væden = den lunkne mælk
  4. Tilsæt smør, sukker og salt
  5. Tilsæt først pizzamelet og efterfølgende hvedemelet, lidt efter alt. Kom ikke alt i på en gang, men stop når dejen ikke længere klistre og er dejlig blød. Ælt det godt igennem.
  6. Sæt dejen til hævning et lunt sted (fx i nærheden af ovnen) i ca. 15 min.
  7. Slå dejen ned og del den i 2.
  8. Tag en ad delene og ælt det godt igennem, for bagefter at rul det ud så stort som muligt (50 cm x 35 cm) ½ cm tynd.
  9. Smør den ene dåse tomatkoncentrat (140 g.) ud på hele dejen og drys med krydderierne.
  10. Fordel nu først 1 pakke revet skinke (200 g.) og bagefter osten (250 g.) på dejen. 
  11. Rul dejen stramt sammen til en tyk pølse og skær dejen i 24 lige store skiver. Fordel dem på 2 bageplader (med bagepapir) og stil dem til efterhævning i 10-15 min. i mens den anden posion dej gennemgår samme process.
  12. Når den sidste omgang pizzasnegle stilles til hævning, sættes den første posion pizzasnegle i ovnen. De bages 10-12 min. ved 225 grader, til de er flot gyldne og sprøde.
  13. Når den første posion pizzasnegle stilles til afkøling på en rist, sættes anden posion i ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar