lørdag den 4. juni 2011

Verdens nemmeste Burger Boller

Det behøver IKKE været besværligt at arrangere en BURGERFEST og hjemmelavet burgerboller smager bare bedst.






Dagen før:
  • ½ l. kold vand
  • 15 g. gær
  • 1 tsk. salt
  • 50 g. 5-kornsblanding
  • 100 g. grahamsmel
  • 550 g. hvedemel 

  • Opløs gæret i vandet og tilsæt resten. Kom film over og stil det i køleskabet til det skal bruges. Gerne natten over.

På dagen:
  1. Tænd ovnen på 275 grader.
  2. Punkterer dejen.
  3. Gør hænderne våde og tag en klump dej og form den til en bolle. Der bliver i alt 9 boller. De drysses med sesamfrø.
  4. De bages i 5 min. på 275 grader og så skrues ned til 200 grader i ca. 15-20 min. De skal være let gyldne.
  5. Hæve tiden er ikke mere end den tid det tager ovnen at blive varm. Bollerne bliver meget flade, derfor er de gode til burgerboller. Og fordi der er grahamsmel og 5-kornsblanding i, er der også gode fiber i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar