mandag den 13. juni 2011

In side out kanelhorn

En liflig duft af kanel spreder sig i hele huset, når man laver denne lille lækre snack.



Ingredienser:
  • 1 pk. smør
  • 2 dl suker
  • 2 spsk. stødt kanel
  • 1 pk. croissants (6 stk. af mærket Danerolles)
  • Hindbær marmelade
How to:
  1. Smøret smeltes og sættes til side til afkøling
  2. Croissants pakket åbnes og skæres ud og de 6 stykker deles til 12 mindre.
  3. Sukkeret og kanelen blandes
  4. På hver croissants trekant, kommes lidt hindbær marmelade som smøres ud (der skal mindre end en ½ tsk. på)
  5. Trekanterne rulles ind og dybbes i det smeltede smør, og rulles i kanelsukkeret bagefter.
  6. De stilles på en bageplade med bagepapir og bages i 6-8 min.  ved 200 grader, til de er sprøde
  7. Spises afkølet eller lune med en god kop kaffe eller mælk.
Dette skal bruges:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar