søndag den 26. juni 2011

Chokolade brownie med valnødder

Denne kage er så lækker og nem at lave et selv børnene kan være med.


  • 200 g. blødt smør
  • 525 g. sukker
  • 80 g. vaniljesukker
  • 6 æg
  • 150 g. mel
  • 90 g. kakao
  • 100 g. valnødder
  • 200 g. mærk chokolade
  • 100 g. lys chokolade

  1. Smør, sukker og vaniljesukker piskes sammen til det er let og luftigt
  2. Æggene piskes i en af gangen
  3. Mel og kakao blandes sammen, og tilsættes de hakkede valnødder
  4. Alt chokoladen smeltes og tilsættes
  5. Kom dejen i en bradepande 25x35 cm og bag den i ca. 25 min. ved 200 grader i en forvarm ovn
  6. Pynt evt. med flormelis
Smager dejligt sammen med vaniljeis og råsyltet jordbær.


TIP: Kom kagen i køleskabet (eller kort i fryseren) så kan man skære kagen med MEGET fine kanter.

2 kommentarer:

  1. Den smager HELT fantastisk!!! Dejlig dejlig brownie. Jeg kan anbefale Toms Guldbare til kagen.

    SvarSlet
  2. Ja den er meget lækker. Det bedste ved den er, at fordi der er SÅ meget chokolade i, behøver det IKKE være vildt dyrt chokolade.

    SvarSlet