torsdag den 23. juni 2011

Spaghetti ala Tine

Denne opskrift er den jeg laver når familien sir; "Nu skal du lave den gode kødsovs, mor!" 
Ok, så er det jo bare at gå i gang.

  • 2 løg, skåret i tern
  • 500 g. hakket oksekød
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. groft salt
  • 1 tsk. friskkværnet peber
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 1 spsk. tørret basilikum
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1 stor dåse tomatkoncentrat
  • 1 spsk. honning (akacie)
Olie til stegning

  1. Steg løgene til de er bløde i lidt olie
  2. Tilføj kødet og få det brunet helt
  3. Tilsæt salt, peber, oregano, basilikum, tomaterne og honningen,og riv hvidløget i (man skal ikke være bange for at bruge meget)
  4. Rør det godt rundt, så det er godt blandet og lad det simre i ca. 15 min. til pastaen er kogt færdig.
  5. Smag til og tilføj evt. mee salt eller sødt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar