søndag den 21. august 2011

Chokolate fudge

Dette er den mest nemme og lækre delikate chokolade mundfuld. Så alle chokoholiks pas på...



  • 50 g. usaltet smør
  • 375 g. kvalitets chokolade (helst mørk)
  • 350 g. kondenseret mælk (ca. 1 dåse)

How to:
  1. Start med at for en bradepande med bagepapir
  2. Bland alle ingredienserne i en stor skål og kom det I mikroovnen I ca. 2 min.
  3. Lige så snart skålen er ude af mikroovnen rør da hurtigt rundt så alt bliver homogent
  4. Kom chokolademassen hurtigt op i bradepanden og glat overfladen
  5. Stil bradepanden i køleskabet i mindst 1 time - gerne 3.
  6. Skår chokolademassen i små tern 3 x 3 cm
Chokoladefudgen holder sig i køleskabet i ca. 1 uge, hvis du ikke har spist det hele inden da…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar