søndag den 14. oktober 2012

Marmorkage

Eftermiddagshygge med familien blev i denne weekend. Det blev bl.a. til denne lækre kage.


Ingredienser:
  • 200 g. blødt smør
  • 225 g. sukker
  • 3 æg
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 250 g. mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 dl. mælk
  • 2 spsk. kakao
How 2:
  1. Pisk smør og sukker lyst og luftigt
  2. Tilsæt 1 øg af gangen, og pisk i mellem hver gang
  3. Rør mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og tilsæt det af 2 omgange
  4. Tilsæt mælken
  5. Tag halvdelen tilsiden og kom kakao i den ene potion
  6. Kom først halvdelen af den lyse kagedej i kageformen og bagefter den mørke dej.
  7. Slut af med den lyse dej og kør den en kniv eller en pind igennem dejen så den laver mønster.
  8. Bag kagen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

TIP: Tag og brug clips så bagepapiret blir hvor det skal, når kagen bager (det gør jeg ALTID)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar