tirsdag den 27. november 2012

Sashas chokoladeknap-muffins med lyserød glasur

Disse muffins har vi lavet mange gange. Ungerne er altid med til at lave dem, og vi tilføje altid et twist at en eller anden slags. Måske kanel, kardemomme, rosiner osv. Men farvoritten er helt klart den her med chokoladeknapper.

Sasha spiser en af hendes muffins
Muffins:
  • 2 æg
  • 100 g. smeltet smør (fx becel)
  • 1½ dl mælk
  • 175 g. mel
  • 100 g. sukker
  • ½ vaniljestang
  • 2 tsk. bagepulver 
  • 2 dl chokoladeknapper

How 2:
  1. Æg, smeltet smør og mælk blandes i en skål
  2. Mel, sukker, bagepulver og vaniljekornblandes i en større skål.
  3. De våde ting blandes i de tørre ting til det er ensartet. 
  4. Chokoladeknapperne kommes i og blandes i med en ske.
  5. Dejen fordeles i muffinsforme, der er nok til 18 stk.
  6. Muffins bages i 15 min. ved 200 grader i en forvarm ovn


Frosting:
  • ½ dl pas. æggehvider
  • 200-250 g. flormelis
  • Rød pastafarve

  1. De to ingredienser piskes i en skål til det er luftigt.
  2. Den røde farve blandes i når massen har fået en masse luft i sig.
  3. Frostingen kommes i en sprøjteposemed en stor stjernetyl
  4. Frostingen sprøjtes på når muffinsene er helt kolde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar