mandag den 26. november 2012

Sur/sød Wok

 

Nok til 4 personer:
  • 1 spsk. Rød karrypasta
  • 2 Kyllingefiler
  • 2 store gulerødder
  • 1 porer
  • 1 peberfrugt
  • 1 dåse ananas i skiver (ananas skåret i tern og saften)
 
How 2:
  1. Skær kyllingefilerne i tyde skiver
  2. Skræl gulerødderne og porre og skær dem i tynde skiver, rengør peberfrugten og skær den i tynde skiver også.
  3. Skær ananas i tern og gem saften.
  4. Varm wokken op.
  5. Brun kyllingekødet og tag det op igen. (alternativ, steg det direkte i pastaen).
  6. Kom lidt ekstra fedtstof i wokken og en god ske rød chillipasta. Den skal lige varmes igennem. Kom de grove grønsager (gulerod/porer) i wokken og steg dem kort.
  7. Tilsæt kyllingekødet og peberfrugterne og vend det sammen.
  8. Tilsæt ananassaften og lad det simre i ganske få minutter (afhængig af hvor bløde du vil ha dine grønsager).
  9. Server med nudler eller yasminris.

Mommys aftensmad, MUMS!
 
I vores familie kan vi godt li at have lidt ekstra man selv kan tilføje og vi bruger altid ananasserne kolde. Vi kan ikke li den varme. Man kan jo altid tilføje dem i retten de sidste få minutter. Men vi synes noget af sødmen fra dem forsvinder, hvis de simrer med. Smag og behag.
Tilbehør: Nudler, peanuts, chili mm.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar