lørdag den 10. marts 2012

Citronmuffins

Denne opskrift er supernem. Man har en skål med det våde og en med det tørre og blander det med en ske. Vupti...


Denne portion gir 18-20 muffins:

  • 2 æg
  • 100 g. smeltet smør
  • 1½ dl kærnemælk
  • 175  g. mel
  • 100 g. sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1½ spsk. vaniljesukker
  • skral fra 1 øko. citron
  • Saft fra ½ citron

How 2:
  1. Bland alle de våde ingredienser i en stor skål, bland det med en stor ske. Kom citronsaft og skral i (riv det fint).
  2. Bland de tørre ingredienser i en anden skål og bland det i de våde.
  3. Fordel dejen, med hjælp af 2 spiseskeer i muffinsformene.
  4. Bag dem i ca. 15 min. ved 200 grader.

NB: De smager dejligt af et stref af citron og vanilje, og hvem elsker ikke det.

1 kommentar: