tirsdag den 3. april 2012

Cream Cheese Frosting (til Red Velvet Cake)

Denne frosting er superlækker og passer til alle slags kager, muffins, cupcakes mm.  Kan farves ind i hvilken farve som helst. Mennnn, hvis det skal serveres for kræsenmunde, så undlad af fortæl at der er OST i. Selvom det ikke smager at ost, er der nogen der helt lader være med at smage. Dette smager er vanilje og fløde.



Ingredienser:
  • 250 g.  Philadelphia ost, neutral = 1 pakke, Stuetempereret
  • 250 g. Mascarpone ost = 1 pakke, room temperature
  • 1 tsk. ren vaniljeessens
  • 120 g. floremelise (sigtet for at undgå klumper)
  • 350 ml. Piskefløde (koldt)

How 2:
  1. Kom philadelphiaosten i en mikser og kør det blødt
  2. Kom Mascaponen i sammen med vaniljen. Rør det sammen til det er blandet.
  3. Kom floremelisen i og tænd maskinen på lavt tempo.
  4. Skrab siderne ned og skift til piskeriset.
  5. Kom piskefløden i og pisk først ved lavt tempo og når det er pisket sammen, så skrug op for tempoet til det ligner piskefløde.
  6. Smør det på kager, imellem kager, kom det i sprøjtepose og på muffins mm.
  7. Skal bare være på køl. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar