søndag den 27. maj 2012

Grilmad: Aspargespakker

Til grilmad, hører også hygge. Hygge for mig betyder IKKE at stå og vende kød og grønsager ved grillen, men at slappe af fordi jeg har gjort alle forberedelserne og kan side på teressen og drikke kold hvidvin.

I dag var der aspargen og forårsløg på menuen.

De færdige grønsager

  • 1 bund asparges
  • 1 bund forårsløg
  • salt/peber
  • Grønsags boulion (1-2 dl)
  • Smørklatter
  • Et MEGET langt stykke staniol
Pakken er færdig og klar til at komme på grillen
How 2:
  1. Knæk enderne af aspargesene og vask dem. Skær enderne af forårsløgene og hvis der er nogle meget store, så skær dem over en gang på tværs.
  2. Lig grønsagerne på den ene halvdel af staniolen.
  3. Kom salt og peber på og smørklatter.
  4. Fold staniolen sammen på midten og luk siderne ind, ved at fold dem godt sammen.
  5. Lad toppen være åben og tip åbningen lidt opad. Hæld væsken ned i pakken og luk den godt sammen.
  6. Kom pakken på grillen i 15-20 minutter til grønsagerne er møre.
  7. Skær hul i pakken, når den skal spises.
  8. Grønsagerne holder sig fint varme i staniolen, i pænt lang tid.
Grønsagerne før pakken lukkes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar