onsdag den 30. maj 2012

Blåbær salat

Det er sæson for blåbær (i supermarkedet), så derfor skal der en lækker frisk salat til grilmadet i dag.



  • 100 g. blåbær
  • 2 appelsiner
  • ½ agurk
  • ½ granatæble

How 2:
  1. Skær skrællen af appelsinerne og skær filerne ud. Skær dem evt. øver
  2. Halvere agurken og skær den ud
  3. Kom blåbær i salaten og skær granatæblet over, og bank med en træske de små dyrbare kerner ud.
  4. Bland det hele sammen og servere det.
  5. Man KAN smage det til med lidt salt og peber og honning, men man behøver ikke.
Servere salaten til en lækker "fed" kødret. Jeg lavede svinemørbrad med bacon om og persille kartofler til. Perfekt med sommerkartofler og kødet med det fede, og til det syrlige i salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar