søndag den 4. september 2011

Lækre Vafler...

Der er ikke noget så lækkert som sprøde, varme vafler en kold efterårsdag eller en hvilken som helst anden dag, hvor vejret er trist.



  • 400 g. hvedemel
  • 150 g. sukker
  • 175 g. smeltet smør, afkølet
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 6 dl sødmælk
  • 2 æg

How 2:
  1. Alle de tørre ingredienser blandes
  2. Tilsæt det smeltet og afkølet smør og mælken, og pisk det godt igennem
  3. Tilsæt et af æggene ad gangen og pisk dejen godt igennem efter hvert æg
  4. Sæt dejen i køleskabet i 30 min.-1 time (eller til den skal bruges)
  5. Husk at smør vaffeljernet med smør(Becel er effektivt)før hver vaffel bages
TIP:
Der blir RIGTIG, RIGTIG mange vafler af denne portion. Så hvis man kun er en 4-6 personer, kan man med fordel lave ½ portion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar